Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Gimnastica Larisa Iordache - Gimnasta Larisa Iordache revine, după 3 ani de pauză și 3 ..., Cealaltă gimnastă din lotul româniei la jo, maria holbură, a ratat calificarea in toate finalele pe aparate, cât şi la individual compus, după ce a primit următoarele note:

Gimnastica Larisa Iordache - Gimnasta Larisa Iordache revine, după 3 ani de pauză și 3 ..., Cealaltă gimnastă din lotul româniei la jo, maria holbură, a ratat calificarea in toate finalele pe aparate, cât şi la individual compus, după ce a primit următoarele note:. 2 days ago · new york times îi acordă o pagină întreagă gimnastei larisa iordache înainte de finala de la bârnă de la tokyo în contextul în care românia nu este reprezentată nici la această ediție a jocurilor de echipa olimpică de gimnastică feminină. Cealaltă gimnastă din lotul româniei la jo, maria holbură, a ratat calificarea in toate finalele pe aparate, cât şi la individual compus, după ce a primit următoarele note: Românca a obținut al patrulea punctaj, 14.133, și urmează să concureze pentru o medalie olimpică pe 3 august. Sportiva română larisa iordache a câştigat medalia de aur la sol, duminică, la campionatele europene de gimnastică artistică de la mersin (turcia), cu 13,450. Gimnastica larisa iordache / foto:

More images for gimnastica larisa iordache » Suntem cu sufletul și cu gândul alături de campioana noastră larisa iordache, în aceste momente extrem de grele provocate de decesul mamei sale. She is the current leader of the romanian women's artistic gymnastics team. 2 days ago · new york times îi acordă o pagină întreagă gimnastei larisa iordache înainte de finala de la bârnă de la tokyo în contextul în care românia nu este reprezentată nici la această ediție a jocurilor de echipa olimpică de gimnastică feminină. Mesajul transmis de gimnastă „condoleanțe, larisa!

SUPER VIDEO | Catalina Ponor si Larisa Iordache te invita ...
SUPER VIDEO | Catalina Ponor si Larisa Iordache te invita ... from www.sportivity.ro
See full list on digi24.ro 2 days ago · new york times îi acordă o pagină întreagă gimnastei larisa iordache înainte de finala de la bârnă de la tokyo în contextul în care românia nu este reprezentată nici la această ediție a jocurilor de echipa olimpică de gimnastică feminină. În concursul seniorilor pe echipe, românia nu a mai luat medalii din 2012, la masculin, respectiv din 2014, la feminin, atunci când câştiga aurul continental. See full list on digi24.ro Duminică au avut loc finalele pe aparate, iar bilanţul medaliilor tricolore la ce de la mersin este următorul: Larisa andreea iordache is a romanian artistic gymnast. În 2014, larisa iordache a fost mai aproape decât oricine de punctul de a o învinge pe simone biles. Bârnă 12.700, sol 12.200, sărituri 13.166 şi paralele 11.100.

Ai nevoie de nişte oameni care să creadă în tine.

Iordache won gold in both finals, with a score of 13.800 on the uneven bars and a 14.150 on the balance beam. See full list on digi24.ro Gimnasta română larisa iordache a scris, duminică, pe instagram, că „nu e niciodată prea târziu să îţi urmezi visul", după ce a obţinut două medalii de aur şi două de argint la campionatele europene de gimnastică artistică de la mersin (turcia). Pentru că niciodată nu este prea târziu să îţi urmezi visul şi să visezi la ceea ce îţi doreşti cu adevărat, doar trebuie să ai un impuls pentru ca puterea din interiorul tău să iasă la suprafaţă. Şi să îmi dăruiască bunătatea şi dragostea lor faţă de gimnastică. În 2014, larisa iordache a fost mai aproape decât oricine de punctul de a o învinge pe simone biles. Larisa andreea iordache is a romanian artistic gymnast. See full list on digi24.ro Bârnă 12.700, sol 12.200, sărituri 13.166 şi paralele 11.100. Apr 21, 2021 · larisa iordache earned a qualification berth to the olympic games in tokyo with her performance on wednesday (21 april) at the european artistic gymnastics championships in basel, switzerland. În 2018, la ultima ediţie, concursul feminin pe echipe a fost câştigat de rusia, scrie news.ro. Jun 27, 2021 · mama larisei iordache a murit. Suntem cu sufletul și cu gândul alături de campioana noastră larisa iordache, în aceste momente extrem de grele provocate de decesul mamei sale.

În concursul seniorilor pe echipe, românia nu a mai luat medalii din 2012, la masculin, respectiv din 2014, la feminin, atunci când câştiga aurul continental. Jul 22, 2021 · larisa iordache (25 de ani), care a anunțat că este nevoită să se retragă de la proba de individual compus din cauza unor probleme medicale, a postat prima ei fotografie de la tokyo 2020. 2 days ago · new york times îi acordă o pagină întreagă gimnastei larisa iordache înainte de finala de la bârnă de la tokyo în contextul în care românia nu este reprezentată nici la această ediție a jocurilor de echipa olimpică de gimnastică feminină. Mesajul transmis de gimnastă „condoleanțe, larisa! Gimnastica larisa iordache / foto:

Larisa Iordache, locul patru în finala de la paralele la ...
Larisa Iordache, locul patru în finala de la paralele la ... from www.gsp.ro
2 days ago · new york times îi acordă o pagină întreagă gimnastei larisa iordache înainte de finala de la bârnă de la tokyo în contextul în care românia nu este reprezentată nici la această ediție a jocurilor de echipa olimpică de gimnastică feminină. Şi să îmi dăruiască bunătatea şi dragostea lor faţă de gimnastică. Românca a obținut al patrulea punctaj, 14.133, și urmează să concureze pentru o medalie olimpică pe 3 august. Dumnezeu să o odihnească în pace!", au scris cei de la dinamo, pe facebook. Pauza este una foarte bună, ținând cont că. Bârnă 12.700, sol 12.200, sărituri 13.166 şi paralele 11.100. Pentru că niciodată nu este prea târziu să îţi urmezi visul şi să visezi la ceea ce îţi doreşti cu adevărat, doar trebuie să ai un impuls pentru ca puterea din interiorul tău să iasă la suprafaţă. În 2014, larisa iordache a fost mai aproape decât oricine de punctul de a o învinge pe simone biles.

Jul 27, 2021 · gimnasta larisa iordache a scris istorie după parcursul impresionant de la campionatele europene 20.12.2020, 17:11.

2 days ago · new york times îi acordă o pagină întreagă gimnastei larisa iordache înainte de finala de la bârnă de la tokyo în contextul în care românia nu este reprezentată nici la această ediție a jocurilor de echipa olimpică de gimnastică feminină. Jul 27, 2021 · gimnasta larisa iordache a scris istorie după parcursul impresionant de la campionatele europene 20.12.2020, 17:11. Cealaltă româncă din finala de la sol, antonia duţă, a ocupat locul al cincilea, cu 12,600. She is the current leader of the romanian women's artistic gymnastics team. Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. 2 days ago · larisa iordache are în palmares o singură medalie olimpică, bronz cu echipa, la jo din 2012. „o poveste lungă, spusa în câteva cuvinte. Mesajul transmis de gimnastă „condoleanțe, larisa! România a cucerit după 28 de ani aurul pe echipe la junioare, iar aurul în toate probele la un campionat european reprezintă un nou record pentru românia, la junioare şi senioare. Apr 21, 2021 · larisa iordache earned a qualification berth to the olympic games in tokyo with her performance on wednesday (21 april) at the european artistic gymnastics championships in basel, switzerland. Iordache won gold in both finals, with a score of 13.800 on the uneven bars and a 14.150 on the balance beam. See full list on digi24.ro Ai nevoie de nişte oameni care să creadă în tine.

Cealaltă gimnastă din lotul româniei la jo, maria holbură, a ratat calificarea in toate finalele pe aparate, cât şi la individual compus, după ce a primit următoarele note: 2 days ago · larisa iordache are în palmares o singură medalie olimpică, bronz cu echipa, la jo din 2012. See full list on digi24.ro 2 days ago · larisa iordache a luat startul la jo de la tokyo doar la acest aparat. She is the current leader of the romanian women's artistic gymnastics team.

Larisa Iordache s-a clasat pe locul 4 la individual compus ...
Larisa Iordache s-a clasat pe locul 4 la individual compus ... from s.iw.ro
Cu greu mai speram la o revenire, însă. Şi să îmi dăruiască bunătatea şi dragostea lor faţă de gimnastică. Larisa iordache încheie europenele din turcia cu un bilanţ de patru medalii, două de aur, la bârnă şi sol, două de argint, cu echipa şi la s. Duminică au avut loc finalele pe aparate, iar bilanţul medaliilor tricolore la ce de la mersin este următorul: The romanian came back to the sport after injuries kept her out of competition since the 2017 world championships. În 2014, larisa iordache a fost mai aproape decât oricine de punctul de a o învinge pe simone biles. Suntem cu sufletul și cu gândul alături de campioana noastră larisa iordache, în aceste momente extrem de grele provocate de decesul mamei sale. Ai nevoie de nişte oameni care să creadă în tine.

În concursul seniorilor pe echipe, românia nu a mai luat medalii din 2012, la masculin, respectiv din 2014, la feminin, atunci când câştiga aurul continental.

2 days ago · larisa iordache are în palmares o singură medalie olimpică, bronz cu echipa, la jo din 2012. Gimnastica larisa iordache / foto: Red.) de la bun început. See full list on digi24.ro Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Pauza este una foarte bună, ținând cont că. Şi să îmi dăruiască bunătatea şi dragostea lor faţă de gimnastică. Mesajul transmis de gimnastă „condoleanțe, larisa! În 2018, la ultima ediţie, concursul feminin pe echipe a fost câştigat de rusia, scrie news.ro. Apr 21, 2021 · larisa iordache earned a qualification berth to the olympic games in tokyo with her performance on wednesday (21 april) at the european artistic gymnastics championships in basel, switzerland. Bârnă 12.700, sol 12.200, sărituri 13.166 şi paralele 11.100. Larisa andreea iordache is a romanian artistic gymnast. 103 104 she was then selected to represent romania at the 2017 summer universiade.