Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Aydın'da Yangın : Ncmkwi Pspeqcm : Yangın ekipleri tarafından büyümeden söndürüldü.

Aydın'da Yangın : Ncmkwi Pspeqcm : Yangın ekipleri tarafından büyümeden söndürüldü.. Aydın'ın efeler ilçesinde zeytinlik ve ormanlık alanda etkili olan yangına müdahale edildi. Kediler son anda yanmaktan kurtarıldı. Aydın'da 24 saat yangın nöbeti 31.07.2021 13:03 doğa koruma ve milli parklar aydın şube müdürlüğü olası bir yangın olayına karşı 24 saat nöbet tutuyor. Aydın'da çıkan yangın muğla'ya sıçradı (4) aydın'ın bozdoğan ilçesinin başalan mahallesi'nde çıkan ve rüzgarın etkisiyle büyüyerek muğla´nın kavaklıdere ilçesine sıçrayan. Aydın'ın nazilli ilçesinde zirai alanda çıkan yangın bölgede bulunan evlere sıçramadan söndürüldü.

Aydın'da henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangında 500 metrekare makilik alan küle döndü. Alevler kısa sürede rüzgarın da etkisiyle yayılıp, muğla il sınırındaki kavaklıdere mahallesi'ne sıçradı. Edinilen bilgiye göre, 09 acl 811 plakalı otomobili ile umurlu. (i̇ha) yangın, didim ilçesi yeni mahalle'de meydana geldi. Aydın'da yangında mahsur kalan kaplumbağa kurtarıldı haber i̇çi̇n:

Aydin Da Yangin Cam Ve Zeytin Agaclarina Da Sicradi Son Dakika Flas Haberler
Aydin Da Yangin Cam Ve Zeytin Agaclarina Da Sicradi Son Dakika Flas Haberler from i4.hurimg.com
27 temmuz 2021 salı 18:21 (i̇ha) edinilen bilgiye göre, rahmanlar mahallesi'nde zeytinlik alanda yangın çıktı. Aydın'ın efeler ilçesinde bir arazide yangın çıktı. Alandan alevlerin yükseldiğini gören vatandaşlar. Alevlere 1 helikopterle havadan, çok sayıda arazöz ve orman işçisiyle de karadan. Alevler, rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayıldı. Aydın'ın bozdoğan ilçesinde orman yangını çıktı. Aydın'da yangında mahsur kalan kaplumbağa kurtarıldı haber i̇çi̇n: Hava sıcaklıklarının mevsim normalleri üzerinde seyrettiği aydın'da artan hava sıcaklığı yangınları da beraberinde getirdi.

Alevlere 1 helikopterle havadan, çok sayıda arazöz ve orman işçisiyle de karadan.

Yenipazar'ın direcik mahallesi'nde çıkan yangın geniş bir alana yayıldı. Acı haberler de peş peşe geliyor. Üçüncükoy mevkinde makilik alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Alevlere 1 helikopterle havadan, çok sayıda arazöz ve orman işçisiyle de karadan. Yangın, saat 16.00 sıralarında kırsal başalan mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda, saat 16.00 sıralarında çıktı. Aydın'ın bozdoğan ilçesinde orman yangını çıktı. Araç sürücüsü ve arkadaşı canını zor kurtardı. Alevler, rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayıldı. Aydın'da oto kurtarma aracı seyir halindeyken yandı. Aydın'da çıkan yangın muğla'ya sıçradı (4) aydın'ın bozdoğan ilçesinin başalan mahallesi'nde çıkan ve rüzgarın etkisiyle büyüyerek muğla´nın kavaklıdere ilçesine sıçrayan. 20 temmuz 2021 salı 10:17; Aydın'da henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangında 500 metrekare makilik alan küle döndü. Olay, efeler ilçesi ata mahallesi denizli bulvarı üzerinde meydana geldi.

Aydın'ın didim ilçesinde makilik alanda çıkan yangın, evlere sıçramadan kontrol altına alındı. Yangın kocagür mahallesi'ndeki evde meydana geldi. Hava sıcaklıklarının mevsim normalleri üzerinde seyrettiği aydın'da artan hava sıcaklığı yangınları da beraberinde getirdi. Aydın'da çıkan orman yangını, muğla'ya sıçradı. Doğa koruma ve milli parklar aydın şube müdürlüğü olası bir yangın olayına.

Ef97cznyj4ve1m
Ef97cznyj4ve1m from foto.sondakika.com
Alınan bilgiye göre, ortaklar mahallesi'nde bora kağan t'ye ait evde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Aydın'da metruk binada yangın aydın'ın efeler ilçesindeki metruk binada çıkan yangını itfaiye ekipleri söndürdü. Aydın'da hareket halindeki araç alev aldı. 28 temmuz 2021 çarşamba 17:45. Türkiye'de birçok ilde farklı noktalarda yangınlar sürüyor. 20 temmuz 2021 salı 10:17; Aydın'da oto kurtarma aracı seyir halindeyken yandı. Yangını söndürmek için itfaiye ekipleri uzun süre uğraştı.

Edinilen bilgiye göre, 09 acl 811 plakalı otomobili ile umurlu.

Yangın, saat 16.00 sıralarında kırsal başalan mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda, saat 16.00 sıralarında çıktı. | aydın'da yangın büyümeden söndürüldü #aydın #aydında #efeler son saatin en çok aranan 9. Rüzgarın da etkisiyle alevler kısa sürede geniş bir alana yayıldı. Yangın ekipleri tarafından büyümeden söndürüldü. Edinilen bilgiye göre, h.a.k'ye ait ahırda henüz bilinmeyen bir sebepten yangın çıktı. Köşk'te ev yangını köşk'te çıkan yangında bir ev kül oldu. 27 temmuz 2021 salı 18:21 (i̇ha) edinilen bilgiye göre, rahmanlar mahallesi'nde zeytinlik alanda yangın çıktı. Schnell und sicher online buchen. Yerel haberler aydın'da zirai alanda yangın çıktı yerel haberler aydın'da trafik kazası: Aydın'da hareket halindeki araç alev aldı. Alevlere 1 helikopterle havadan, çok sayıda arazöz ve orman işçisiyle de karadan. Aydın'ın efeler ilçesinde zeytinlik ve ormanlık alanda etkili olan yangına müdahale edildi. Aydın'da 24 saat yangın nöbeti.

Alevleri itfaiye ekipleri kontrol altına aldı. Aydın'ın efeler ilçesinde zeytinlik ve ormanlık alanda etkili olan yangına müdahale edildi. Rüzgarın da etkisiyle alevler kısa sürede geniş bir alana yayıldı. Aydın'da ahır yangını (i̇smai̇l örs) olay, kuyucak 'a bağlı başaran mahallesi'nde meydana geldi. Yangın, yenipazar'ın direcik mahallesi'nde gerçekleşti.

Ef97cznyj4ve1m
Ef97cznyj4ve1m from foto.sondakika.com
Aydın'ın didim ilçesinde makilik alanda çıkan yangın, evlere sıçramadan kontrol altına alındı. Aydın'da yangında mahsur kalan kaplumbağa kurtarıldı haber i̇çi̇n: 20 temmuz 2021 salı 10:17; Acı haberler de peş peşe geliyor. Alevler, rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayıldı. Yangın ekipleri tarafından büyümeden söndürüldü. Aydın'da ahır yangını (i̇smai̇l örs) olay, kuyucak 'a bağlı başaran mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, h.a.k'ye ait ahırda henüz bilinmeyen bir sebepten yangın çıktı.

20 temmuz 2021 salı 10:17;

Akşamüzeri nazilli'nin uzunçam ve yenice mahalleleri arasında medyana gelen yangının ardından gece de karpuzlu gölcük mahallesi'nde 2 ayrı bölgede yangın çıktı. Aydın'ın bozdoğan ilçesinde orman yangını çıktı. Alevlere 1 helikopterle havadan, çok sayıda arazöz ve orman işçisiyle de karadan. Aydın'ın efeler ilçesinde zeytinlik ve ormanlık alanda etkili olan yangına müdahale edildi. Yerel haberler aydın'da zirai alanda yangın çıktı yerel haberler aydın'da trafik kazası: Aydın'da çıkan yangın muğla'ya sıçradı (4) aydın'ın bozdoğan ilçesinin başalan mahallesi'nde çıkan ve rüzgarın etkisiyle büyüyerek muğla´nın kavaklıdere ilçesine sıçrayan. 27 temmuz 2021 salı 18:21 (i̇ha) edinilen bilgiye göre, rahmanlar mahallesi'nde zeytinlik alanda yangın çıktı. Yangın, saat 16.00 sıralarında kırsal başalan mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda, saat 16.00 sıralarında çıktı. 20:40 aydın'daki yangınlar için ülkü ocakları seferberlik ilan etti 18:59 denizli'de orman yangını 18:57 aydın'da sıcaklık rekoru kırıldı 19:01 karacasu alev aldı! 20 temmuz 2021 salı 10:17; Alandan alevlerin yükseldiğini gören vatandaşlar. Yenipazar'ın direcik mahallesi'nde çıkan yangın geniş bir alana yayıldı. Edinilen bilgiye göre avcı çukuru mevkiinde bulunan makilik alanda henüz bilinmeyen bir nedenle.

Edinilen bilgiye göre, hak'ye ait ahırda henüz bilinmeyen bir sebepten yangın çıktı aydın yangın. Alevlere 1 helikopterle havadan, çok sayıda arazöz ve orman işçisiyle de karadan.